Helgeland Kjøkken

Svenn Erik Dahl viser stolt frem Kvik Helgeland sine lyse og åpne salgslokaler. Foto: Mye i media.

Skaper dansk “hygge” i hus og hjem på Helgeland

2023-11-03
Helgeland Kjøkken er en del av den internasjonale merkevaren Kvik, og åpnet opp sin filial i mars i år. Den lokale bedriftens motto er “Dansk design til en overraskende lav pris”.
Som nytt medlem i Ranaregionen Næringsforening ser Helgeland Kjøkken frem til å bli bedre kjent med det lokale næringslivet, og støtte opp om forankringen av Helgeland. Selskapet selger dansk design i form av kjøkken, bad og garderobeløsninger. 
 
-Vi har hatt en overraskende bra start, men vi føler alltid at vi kan bli bedre. Siden oppstart har vi fått på plass rutiner som skal sikre våre kunder en god opplevelse. Hos oss er vi opptatt av å ta vare på kundene våre. Markedet på Helgeland har stort potensial, og vi leverer produkter som ikke dekkes lokalt av andre aktører. 

En livslang drøm
Svenn Erik Dahl har lenge hatt en drøm om å starte egen Kvik-butikk i Rana. Da han selv pusset opp leiligheten sin i Trondheim fikk han opp øynene for kvaliteten og designet som Kvik kunne tilby til en god pris. 

-Da jeg flyttet til Mo i Rana sammen med min kone som opprinnelig kommer herfra, sjekket jeg muligheten for å åpne en egen Kvik-butikk. På den tiden var det noen andre som hadde rettighetene, men i fjor endret det seg. Lokalene på Obs-bygget stod ledig, og da var det bare å sette i gang. 

Fokusert på kundene
Fremover kommer fokuset til å være på den nyåpnede butikken, men Dahl poengterer at de også har større planer i sjiktet.

-Slik det er nå ønsker vi å fokuserer på å lage en innbydende og inspirerende butikk her i Rana, slik at kundene våre kan bli enda bedre kjent med hva vi kan tilby av løsninger. På sikt ser vi på å utvide til Sør-Helgeland, og starter en egen butikk der.

Nye konsepter 
Dahl er opptatt av å skape en opplevelse for kundene når de går inn i butikken i Svortdalen. 

-Vi ser frem til at regionen vokser, og vi håper å kunne være med på det. I butikken vår jobber vi med å teste ut nye konsepter for kundene våre. Ett av disse er å sjekke interessen  for å invitere inn restauranter, lokale matbutikker og kokker som kommer til butikken for å lage mat for kundene våre. Tanken er å begynne med noe lokalt fra Miami, Florida siden det er der jeg er vokst opp, påpeker Svenn Erik Dahl.
 
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt