Personvernserklæring

Personvernserklæring

 

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Ranaregionen Næringsforening samler inn og bruker personopplysninger.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysningene, kan du kontakte oss på post@rananf.no.

 

Innmelding: Når du melder deg inn i foreningen samtykker du i at Ranaregionen Næringsforening kan lagre opplysninger om kontaktpersoner; navn, stilling, telefonnummer og epost. Dette for at vi skal kunne sende ut medlemsnyheter, invitere deg til arrangementer og oppdatere medlemsregisteret vårt. Vi beskytter ditt personvern i følge gjeldende lover og regler. Personopplysninger deles ikke med andre, men kan bli brukt internt til analyse av statistikk og forbedring av våre tjenester.

 

Medlemsoversikt: På hjemmesiden er det en oversikt over medlemsbedrifter og evt. link til bedriftenes hjemmeside.

 

Arrangement: Personopplysninger ved påmelding til arrangement blir brukt til administrering og deltakerliste. Opplysningene blir deretter slettet, om ikke annet avtales særskilt.

 

Nyhetsbrev: Når du melder deg inn i foreningen abonnerer du samtidig på nyhetsbrev og informasjon om møter og arrangementer. Du kan når du ønsker det trekke tilbake samtykke til å motta nyhetsbrev. Dette gjør du ved å melde deg av på nyhetsbrevet.

 

Endre kontaktinformasjon: Det er viktig at personopplysningene oppdateres. Skulle du oppdage feil eller ønsker endringer kan du sende en henvendelse til post@rananf.no. RNF, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig, om ikke annet er oppgitt.

 

Informasjonskapsler: Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan brukes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. RNF bruker dette til å generere statistikk for trafikken på nettsiden. RNF bruker Google Analytics.