mama rosa
Daglig leder ved Mama Rosa, Ken Ronnie R. Eilertsen, serverer mat laget fra bunnen av.

15 år og ny i foreninga

2020-03-12
Etter at Ken Ronnie R. Eilertsen flyttet hjem har nettopp smaken av hjemme vært nøkkelen til suksess for restauranten hans, Mama Rosa.
Eier og daglig leder Ken Ronnie R. Eilertsen legger sin sjel i at mest mulig av det de serverer skal være hjemmelaget fra bunnen av.

På Mama Rosa kan du både spise av buffet og bestille fra meny. Selv om menyen er stor og variert, er det én faktor som går igjen:

– Kundene skal føle smaken av hjemme, både i maten og i atmosfæren. Vi lager for eksempel alt av sauser selv. Det samme gjelder pizzabunner og hamburgeren. Og så bruker vi kun norsk kjøtt, sier han.

GODE BESØKSTALL

Det virker som om konseptet har betalt seg. Etter at Eilertsen overtok Mama Rosa har både omsetningen og besøkstallene doblet seg.

Han har det så travelt at han rett og slett ikke har hatt tid til å melde seg inn i Ranaregionen Næringsforening før nå. Han har brukt mye tid på å renovere hele Mama Rosa, som for eksempel logo, konsept og meny.
– Vi har investert i mye nytt her, fra møbler, til oppussing og renovering av bygget og vi har nytt kjølelager. Alle kjøkkenmaskiner er nye, og vi har nylig kjøpt ny pizzaovn.

Han forteller at restauranten har mange faste kunder og at kundegruppen er variert.
– Her er alt fra ungdom, arbeidsfolk og pensjonister. Vi får mange gode tilbakemeldinger på at rettene er store, slik at folk blir mette. Mange setter også pris på at vi har et godt utvalg av glutenfri mat på buffeten vår.

JUBILEUM

I år fyller Mama Rosa 15 og i den forbindelse har Eilertsen planer om flere oppgraderinger, både innvendig og utvendig.

– Jeg har hele tiden nye ideer til restauranten og menyen, så det skal ikke bli noe problem å få markert jubileet, smiler han.
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt