Klar for videreutdanning?
Master of Public Administration
Campus Helgeland tilbyr en rekke videreutdanningstilbud, alt fra korte kurs over ett semester til masterprogram som kan tas på deltid i det tempoet som passer for deg, blant annet UiT Norges arktiske universitet desentraliserte masterprogram i offentlig ledelse.
Publisert 23.02.17
Masterprogrammet i offentlig ledelse tar utgangspunkt i studentenes arbeidslivserfaring. Nettverksbygging, diskusjon og erfaringsutveksling inngår som vesentlige elementer i kunnskapsutviklingen. Gjennom de nettbaserte læringsformene vil studentene også utvikle sin digitale kompetanse. Du kan lese mer om studiet her.
Master of Public Administration (MPA) er en erfaringsbasert mastergrad på totalt 90 studiepoeng som har en varighet på tre år. Studiet er tilrettelagt for å kunne gjennomføres ved siden av jobb, og studentene betaler kun ordinær studieavgift. Studiet gjennomføres med to til tre samlinger per semester. Med hensyn til samlinger skilles det mellom sentrale og lokale aktiviteter. Sentrale aktiviteter foregår i Tromsø og overføres samtidig til våre flotte fasiliteter i Mo i Rana. Lokale aktiviteter blir skreddersydd og støttes opp med undervisningsressurser lokalt.
Målgruppe
Den primære målgruppa er personer som ønsker å kvalifisere seg til ledende stillinger i offentlig sektor.
Opptakskrav
Bachelorgrad eller tilsvarende utdanning med gjennomsnittskarakter 2.9 på eldre karakterskala eller C fra nåværende karaktersystem. Du må i tillegg kunne dokumentere minimum to års relevant yrkespraksis.
Studieplan MPA
Studiet har søknadsfrist 1. mars 2017 med oppstart i august 2017. Trykk her for å søke på studiet MPA Helgeland
For mer info kontakt | |
Magnus Lyngra Førstekonsulent Telefon: 77644174 magnus.lyngra@uit.no | Gabrielsen, Hanne C Koordinator Telefon: 77644448 hanne.gabrielsen@uit.no |
Øvrige studietilbud
Les mer om øvrige studietilbud på nettsiden til CAMPUS HELGELAND.
Veldig gledelig at UiT har bekreftet at det blir forkurs ingeniørstudiet også neste studieår 2017/2018. UiT og KD har også etablert en forståelse om ramme som gjør det mulig med videreføring de neste årene ut fra en løpende vurdering av behov.
Søknadsfrister
- 15. april for de som har generell studiekompetanse
- 1. mars for de som har realkompetanse/arbeidserfaring
- 15.mai og 1.juni for ulike emner