God mat og kontroll på kjøkkenet
Hassan og hans kone Elena Firsova overtok driften for tre år siden. Da lå restauranten i kjelleren, men i 2016 flyttet de opp på gateplan.
– Da fikk vi mange flere kunder. Vi har faktisk ikke reklamert annet enn på Spis-ute-uka, og da var kapasiteten vår full. Fokuset vårt har hele tiden vært på å servere god mat, laget med ferske, gode råvarer, til en overkommelig pris. Vi opplever at kundene våre er villige til å betale for kvalitet, men vi prøver også å holde kostnadene nede. Vi er ikke flere ansatte enn nødvendig. Vi er opptatt av å servere god mat og ha kontroll på kjøkkenet. Det skal være ryddig, hygienisk og rent.
Hassan bruker bare ferske råvarer, marinerer dem selv og legger mye kjærlighet i de eksotiske rettene som har truffet ranværingene midt i hjertet.
– Vi er kjempetakknemlige for kundene våre. Det er mange faste og mange fra det lokale nærmiljøet. Nå har vi meldt oss inn i næringsforeningen fordi vi vil være med på det som skjer i markedet. Spis-ute-uka er et veldig artig konsept vi gjerne blir med på flere ganger.
Medlemsprofiler