Beste 100-kroners rett

2018-04-30
I løpet av Spis ute-uka i februar ble det servert 9652 100-kroners retter. Takk til alle spisestedene og partnere som bidro til å vise fram mangfoldet av gode smaksopplevelser.

Restaurantansvarlig Wazir Hassan (t.h) sammen med kokken Tariq Sha ved Taras Restaurant solgte 1090 hundrekroners-retter under Spis ute-uka i februar. 



Nærmere 10.000 retter servert på ei uke


Å spise ute handler om å spise sammen, dele en matopplevelse, kanskje prøve noe nytt og spennende. Det var det mange som gjorte under spis ute-uka i februar.






Publisert 30.04.2018




"Spis Ute Uka" gir deg en god anledning til å spise på noen av byens beste restauranter til en hyggelig pris.

– Vi ønsker å vise frem mangfoldet av byens restauranter, gi måltidsopplevelser og kanskje sørge for at du får deg et nytt favorittsted, sier leder i næringsforeningen, Trine Rimer, på vegne av serveringsstedene som deltar.

Hvert spisested servere en måltidsopplevelse til hundrelappen i hele festival-uka.
facebook

Siste nytt