Corponor
Corponor ser frem til å øke sin posisjon i Ranaregionen, forteller daglig leder Steffen Knudsen.
 

Tar posisjon i Mo i Rana

2023-07-31
Eiendomsutvikleren Corponor er nytt medlem i Ranaregionen Næringsforening, og ser frem til å bidra til utviklingen av Mo i Rana gjennom å skape gode bomiljø for innbyggerne.
 
Corponor har hovedbase i Bodø, og har god lokal forankring gjennom samarbeid med næringslivet. Daglig leder Steffen Knudsen forteller at de ikke er en entreprenør, og dermed er avhengig av lokale bedrifter for å bygge prosjektene sine.

-Vi ser frem til å ta en tydelig posisjon i Rana, og som nytt medlem i Ranaregionen Næringsforening gleder vi oss til å utvide nettverket, bygge nye samarbeid og drive kunnskapsutveksling. Dette kan åpne dører for nye forretningsmuligheter, samarbeid og partnerskap. Vi jobber best sammen, poengterer han.

Fra råtomt til innflyttingsklare boliger
Fra tidligere av har Corponor gjennomført flere markante prosjekter som blant annet The Storm, Norrøna Apartments, og Bryggerikvartalet. I tillegg har de bygget flere næringsbygg som Central Atrium og Bodø Storsenter.

-Akkurat nå bygger vi prosjektet iParken, og dette kommer til å bli Bodøs første grønne boligprosjekt med smarte, moderne og bærekraftige løsninger – som blant annet solceller på taket. Gjennom mange år og over 1.400 boliger, har vi opparbeidet oss betydelig kompetanse på prosjektutvikling av bolig- og næringseiendommer. Vi gjennomfører prosjektene fra A til Å, det vil si fra råtomt til ferdig innflyttingsklare boliger, forteller Knudsen.

Mange prosjekter i lufta
Corponor har flere prosjekter i regulering eller detaljprosjektering i Bodø, Sortland og Mo i Rana. I 2023 har det vært færre igangsettinger sammenlignet med tidligere år. Steffen forteller at de spår en lavere byggeaktivitet på grunn av økte byggekostnader og markedsrenter, men at de tror det vil ta seg opp til neste år.

-På Mo jobber vi med et spennende boligprosjekt i Lars Meyers gate 9A-B som skal til behandling i løpet av året. Formålet med reguleringsplanen er å legge til rette for attraktive byboliger, så håper vi at prosjektet blir tatt godt imot lokalt, sier han.

Samarbeider med lokale partnere
Nå som Corponor er godt i gang med prosjekter i Mo i Rana, i tillegg til Bodø og Sortland går de en travel tid i møte.

Vi ser frem til å komme ordentlig i gang med flere prosjekter i Mo i Rana, og kommer til å fortsette det gode samarbeidet vi har med kommunen, politikerne og lokalt næringsliv, avslutter Steffen Knudsen.
 
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt