nær-lunsj
Merethe Kvandal fra Visit Helgeland fortalte om deres arbeid med reisemålsutvikling, eksportmodning og markedsføring av den vakre regionen vår, under torsdagens næringslivslunsj. 

Næringslivslunsj om flyplass

2024-05-24
Onsdag den 22. mai var det generalforsamling i Ranaregionen Næringsforening og næringslivslunsj om ny flyplass i det gamle bankhvelvet hos Sparebank 1 Helgeland. 
Under næringslivslunsjen fikk vi en fersk status fra Hedda Hiller i Avinor om arbeidet med nye Mo i Rana lufthavn. Til sammen skal det flyttes 4.6 millioner kubikk oppe på flyplasstomta - det tilsvarer to Keopspyramider. Mo i Rana lufthavn blir første flyplass i Norge som bygges uten bemannet tårn, med et remote tower koblet til Bodø. 

Fram til da er det mye arbeid som gjenstår, og heldigvis er mange aktører på Helgeland godt i gang. Henrik Johansen fra PLU fortalte om arbeidet deres med ruteutvikling, og samarbeidet med Avinor om å få en flyplass som er dimensjonert for behovet til samfunn og næringsliv. Til slutt fortalte Merethe Kvandal fra Visit Helgeland om deres arbeid med reisemålsutvikling, eksportmodning og markedsføring av den vakre regionen vår.


Her kan du se presentasjonene
Næringslivslunsj
facebook

Siste nytt