JB Reklame
Daglig leder Lill Eirin Staurvik (t.v.) og markedsansvarlig Astrid-Therese Staurvik.

Etablerer seg på Mo

2023-07-31
Profileringsbedriften JB Reklame er ny aktør på Mo. Dette blir det første avdelingskontoret til den over 40 år gamle Bodø-bedriften, som nylig vant pris for sitt arbeidsmiljø.
 
– Det er utrolig mye spennende som skjer i Ranaregionen. Vi har vært i kontakt med næringslivet og opplever at de har behov for våre tjenester. Det sier markedsansvarlig hos JB Reklame, Astrid-Therese Staurvik.

For å gjøre seg enda bedre kjent med Mo og omegn, har de meldt seg inn i Ranaregionens næringsforening og har allerede tatt turen over fjellet og deltatt på sine første næringslivslunsjer.

– Som en aktør som skal inn i et nytt marked, tenker vi RNF er den perfekte plassen å starte. Vi har blitt tatt godt imot og har møtt trivelige folk som har vist oss rundt og invitert oss på bedriftsbesøk, forteller Staurvik.

Ser etter lokaler og ansatte
JB Reklame vil tilby alle sine tjenester på Mo-kontoret. De ser etter attraktive kontorer og lokale medarbeidere. Bedriften som er Nord-Norges største reklamehus, har de siste årene vokst og fått kunder over hele landet. De tilbyr løsninger på webshop, lager og logistikk for flere landsomfattende kjeder.

– Vi vinner avtaler med vår kunnskap og fokus på miljø, bærekraft, produktinnhold, kvalitetskontroll og sertifiseringer, sier Staurvik.

Nylig vant de også prisen for årets arbeidsmiljø på Mot Nor konferansen 2023. Det er en årlig konferanse som med fokus på å tiltrekke, utvikle og beholde de flinkeste folkene her i nord.

Egen bærekraftsansvarlig
JB Reklame er medeier og en del av profilkjeden Gosh, som består av til sammen 23 bedrifter.

– Kjedetilknytningen gjør oss til del av et større fagmiljø. Det gir oss også mer faglig tyngde og tilgang på ekspertise, da Gosh har en egen bærekraftsansvarlig og produktsertifisør. Vi er utrolig stolte over å ha en så solid kompetanse på miljø og legger mye ressurser i å være en trygg samarbeidspartner for våre kunder, sier Staurvik.

Totalleverandør av profilering
Bedriften har en moderne maskinpark i Bodø og dermed høy grad av egen produksjon.


– Vi er en totalleverandør av profilering og leverer alt fra skiltløsninger til bekledning, profilartikler, bilfoliering og giveaways, for å nevne noe. Vårt nyeste produkt er led-skjermer. Her er det enkelt å bytte budskap og kan for eksempel erstatte en roll-up, forteller Staurvik.

JB Reklame ble stiftet i 1981 i Bodø. I dag er de 30 ansatte, lærlingebedrift i profileringsdesign- og salgsfaget og snart utvider de altså både lokaler og antall ansatte med å etablere seg på Mo.
 
Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt