Haneseth Facility

Sørger for bemanning

2023-04-25

Haneseth Facility Sør sørger for personell innen tekniske fag, og bygg- og anleggsbransjen. 

– Vi opplever en økende etterspørsel av kvalifiserte fagfolk innen bygg- og anleggsbransjen, og vi ønsker å være totalleverandør av bemanningstjenester innenfor denne sektoren. Det skjer mye her omkring nå og vi ønsker å bidra til utviklingen med å levere kvalifiserte fagfolk til utbygginger i regionen, sier daglig leder Martine Johansen.  

 

Haneseth Facility Sør AS er allerede med på byggeprosjekter.  

– Vi har levert medarbeidere på hele Helgeland og i Trøndelag. På noen prosjekter har vi bistått med flere fagområder, som elektrikere, tømrere og malere. Vi har også bistått Freyr Battery med medarbeidere i engasjement, som har bistått maskinleverandører, prosjekt- og driftsmedarbeidere i installasjon og testkjøring av batteriproduksjonen på Mo.  

 

Gjennom et tett og godt samarbeid med sine rekrutteringsavdelinger i Bodø og i Gdansk, forteller hun at de har god kandidattilførsel med god fagkompetanse på de ulike fagområdene.  

 

– Vi har en langsiktig satsning og har dermed stort fokus på å kvalitetssikre aktuelle kandidater.  

 

To ansatte på Mo 
Haneseth Facility Sør AS hadde sitt første driftsår i 2021 og har lokalt eierskap, med Haneseth Facility AS i Bodø og medeierskap fra Bohlin Gruppen i Mo i Rana. I teamet sitt på Mo har Johansen med seg HR- og kundekonsulent Karoline Lomahaug.  
 

Johansen er utdannet siviløkonom ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim og kom tilbake til Mo i Rana i 2021. Lomahaug har utdanning i HRM fra Nord Universitet. De hadde begge erfaring fra bemanningsbransjen før de begynte i Haneseth.  

 

– Martine har høy faglig kompetanse og med sin høye arbeidsmoral byr hun alltid på mye latter, en avslappet atmosfære og mye engasjement for et videre godt arbeidsmiljø, sier Karoline om Martine. 

 
– Karolines arbeidskapasitet, gode humør og lidenskap for yrket er alfa og omega for oss. Hun bidrar mye med å styrke HR-og kundekonsulentdelen av jobben, nå som vi er i stor fremmarsj på markedet. Sammen utgjør vi et godt team, der vi setter arbeidsmiljø og trivsel høyt, sier Martine. 

 

Skal utvide staben 
I løpet av 2022 har Haneseth Facility Sør opparbeidet seg et solid fotfeste i markedet og oppdragsmengden har fortsatt å øke i 2023.  

 

– Vi har planer om å ansette flere nå snarlig og ser virkelig frem til å utvide teamet vårt, forteller Johansen. 

 

De skal også snart lansere en ny nettside der vil det bli enklere for både kunder og kandidater å finne informasjon om dem.  

 

– Der vil vi også dele informasjon som er nyttig for utenlandsk arbeidskraft å vite om, eksempelvis sertifiseringer og spørsmål om skatt. Med dette ønsker vi å gjøre reisen deres til et nytt land så trygt og enkelt som overhodet mulig, sier Johansen. 

 

Hva gjorde at dere meldte dere inn i Ranaregionen næringsforening? 

– Det er en fin arena der næringslivet kan møtes for sparring, nettverksbygging og for å avdekke mulige samarbeid. I tillegg ser vi på RNF som en pådriver for utvikling og initiativ i næringslivet, så det har stor verdi for oss å være med. Utviklingen vi står overfor her i Rana er spennende å få ta del i. RNF tar for seg mange saker som vi anser viktige og relevante for oss som bedrift, og for hele regionen vår, sier de.   

 

Haneseth Facility Sør AS er en del av Haneseth Gruppen, som er et ledende totalteknisk konsern i Nord-Norge med over 500 ansatte. 

Medlemsprofiler
facebook

Siste nytt